Estime & Sens

By Beauty2People

Ontdek de magie van Estime & Sens, ECOCERT gecertificeerd biologisch huidverzorgingsmerk dat toegewijd is aan het behalen van de mooiste resultaten voor de huid op basis van pure ingrediënten Meld je nu aan voor een vrijblijvende demobehandeling en test pakket.

Beauty2People komt geheel vrijblijvend bij jou op locatie een demonstratie behandeling te geven. We zoeken gezamenlijk een behandeling uit die past bij jouw huid en gedurende de behandeling vertellen wij je alles over dit prachtige merk en de producten. Daarna overhandigen wij een testpakket om de producten zelf nog uit te proberen.

Wat zijn de belangrijkste pluspunten van Estime & Sens:
- Volledig gecertificeerd
- Biologisch, organisch en cruelty free
- Zeer breed assortiment voor verkoop
- Speciale lijn voor de heren
- Veel product innovatie
- Uitgebreide salonbehandelingen , ook voor lichaam
- Kosteloze training op product en behandeling

Naam:

Naam salon:

Locatie:

Email:

Reden waarom je een demobehandeling wenst te onder gaan:
Biologisch en sociaal

De Franse founder Yann Maurel-Loré, zelf huidspecialist, ontwikkelde een merk met respect voor mens en planeet én een merk waarmee jij jouw klanten op maat kan adviseren. “De Estime & Sens magie is dat alle producten in synergie werken en gecombineerd kunnen worden om precies te voldoen aan de fysiologische behoeften van de huid. De rijkdom van onze pure oliën maakt het mogelijk om alle noodzakelijke micronutriënten aan de huid te leveren. Daarnaast kan iedereen een complete schoonheidsroutine volgen voor een redelijke prijs.”

Biologische schoonheid betekent volgens estime&sens ook verfijning, werkzaamheid en plezier in het gebruik. “Biologische essentiële oliën richten hun actie op onvolkomenheden, pigmentvlekken of roodheid. Algen, planten, zaadextracten, schors… de natuur biedt oneindig veel combinaties die onze laboratoria zorgvuldig kan combineren om de gewenste werkzaamheid voor elk product te bieden.” Het geheim? De 100% Botanische oliën. “Een BIO-cosmetisch product bevat 20% tot 100% botanisch oliën geteeld in de biologische landbouw. Dat houdt in: geen pesticiden, fungiciden, chemische meststoffen of GGO’s. Oliën zijn zeldzaam, kostbaar en uniek omdat ze 100% actief zijn en rijk aan essentiële vetzuren en vitamines. estime&sens oliën worden gekozen op basis van de fysiologische behoeften van de huid. Oliën vergemakkelijken ook de penetratie van actieve ingrediënten.” Maar niet alleen de cosmetica is milieuvriendelijk. “Wij zijn ons bewust van de impact van de keuzes die we maken en de eco-verantwoordelijkheid die we hebben. En we trachten onszelf elke dag te verbeteren. Daarom zijn ook de verpakkingen milieuvriendelijk én werken we met navulverpakkingen.” En dat is nog niet alles. Zorg voor anderen staat centraal in de missie van het merk. “Daarom geven we een deel van onze winst terug aan sociaal ethische ontwikkelingen in ziekenhuizen, vooral voor patiënten geraakt door kanker.”